Skip to content

Pertukaran Mata Wang Kripto – Cari Pertukaran Boleh Dipercayai

Dengan mata wang kripto yang semakin popular, beberapa bursa menyediakan perkhidmatan untuk pembeli dan/atau penjual. Mereka boleh membeli/menjual Matawang Kripto, seperti Bitcoins, dogecoins litecoins Ethereums dll. Tidak dinafikan, Matawang Kripto dan pertukaran mata wang kripto telah mendapat lebih populariti daripada yang dijangkakan. Lebih banyak bantuan?

Lebih-lebih lagi kerana Mata Wang Kripto seperti Bitcoin dan Litecoin sedang diperkatakan di sekeliling, syarikat permulaan baharu telah membolehkan orang bukan teknikal untuk membelinya sekarang di bursa mata wang kripto. Sesiapa yang mencari "Pertukaran mata wang kripto terbaik", akan menemui banyak pilihan.

Artikel istimewa ini akan menerangkan bagaimana pengguna boleh memilih daripada banyak pertukaran mata wang kripto yang terdapat di seluruh dunia. Selain itu, kebanyakan bursa yang telah kami senaraikan menerima pembayaran melalui pindahan kawat. Ini bermakna pengguna boleh membuat transaksi dari seluruh dunia. Walau bagaimanapun, mata wang kripto yang dibeli dan dijual mestilah sah.

Pertukaran Matawang Kripto Popular

Coinbase telah menjadi salah satu pertukaran mata wang kripto terkemuka yang menawarkan pengguna perkhidmatan terbaik yang tersedia dalam perniagaan. Ia mungkin pilihan paling popular hari ini untuk membeli Bitcoin. Diasaskan pada penghujung 2012 oleh Y-Combinator. Ia setakat ini telah mengumpulkan lebih satu juta dolar modal teroka.

CoinMama Satu lagi Pertukaran Matawang Kripto yang Boleh Anda Percayai

CoinMama menikmati tahap kepercayaan yang tinggi daripada pengguna di seluruh dunia. Broker itu telah aktif dalam pasaran Bitcoin sejak 2013 dengan jumlah pertumbuhan yang luar biasa. Ia membolehkan pengguna mendepositkan wang melalui MoneyGram/Western Union, kad kredit dan kaedah lain.

Ia adalah tapak yang sangat baik. Sebagai contoh, mereka menerima kad kredit. Mereka juga mempunyai antara muka pengguna yang cepat dan mudah. Kadar pertukaran yang tinggi dan tahap purata perkhidmatan pelanggan mungkin mengurangkan daya tarikannya, tetapi mereka mempunyai rekod prestasi yang cemerlang dan dapat memperoleh keyakinan daripada pelanggan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *