Skip to content

Mengapa anda perlu melabur dalam Cryptocurrency Malaysia

Laman web Bitcoin adalah mata wang kripto pertama yang dicipta untuk membawa desentralisasi dan ketelusan ke dalam sistem ekonomi. Ia telah menyaksikan peningkatan yang ketara dalam nilai sejak penciptaannya dan membawa kepada pembentukan kelas aset baharu.

Harga mencapai rekod tertinggi hampir $200,000 pada Disember 2017 dan kini didagangkan pada $9950. ROI Bitcoin melebihi 7252. Mata wang kripto telah mengatasi semua aset lain, termasuk saham, bon dan hartanah. Ia adalah mungkin untuk memperoleh keuntungan yang ketara dengan melabur jangka panjang dalam mata wang kripto. Penyelidikan boleh menunjukkan kepada anda 5 sebab terbaik untuk melabur.

Kelas aset berprestasi tinggi ialah mata wang kripto

ROI Bitcoin telah melebihi 7252%, pulangan atas pelaburan yang lebih tinggi daripada aset kewangan lain. Pasaran mata wang kripto juga mengatasi prestasi pasaran saham tradisional dan komoditi seperti minyak dan emas tahun ini. Pelabur Bitcoin telah menerima pulangan yang lebih besar daripada aset lain. Bitcoin mungkin akan memasuki kitaran pertumbuhan parabola untuk 5 tahun akan datang. Pelaburan dalam mata wang kripto mempunyai potensi untuk pulangan masa depan yang selesa.

Bitcoin adalah aset yang dinilai rendah

Nilai mata wang kripto pada masa ini dipandang remeh. Permodalan pasaran semasa berjumlah $271 bilion. Stok bernilai lebih $30 trilion dan emas bernilai $7 Trilion. Menurut pakar, paras pasaran akan mencapai $5 Trilion pada tahun 2024. Mata wang kripto adalah pelaburan yang hebat kerana ia boleh menghasilkan pulangan yang tinggi.

Yang terkini dalam Teknologi Blockchain

Teknologi blockchain telah menjadi teknologi masa depan. Ia telah menjadi teknologi masa depan kerana kebolehsuaian, kebolehskalaan dan desentralisasinya. Rangkaian pembayaran pertukaran mata wang kripto dibina pada blockchain. Kitaran teknologi baru muncul Gartner menjanjikan pertumbuhan untuk sebarang teknologi. Pertumbuhan mata wang kripto pasti akan menjadi hasil.

Penggunaan mata wang kripto meningkat dengan pesat

Pertukaran mata wang digital membenarkan transaksi peribadi tanpa sempadan tanpa memerlukan pihak ketiga. Kini anda boleh membuat pembayaran harian menggunakan mata wang kripto, sama seperti sistem pembayaran digital yang lain.

Nilai mata wang kripto akan meningkat

Bitcoin telah menyaksikan kenaikan harga terbesar dan terpantas daripada mana-mana kelas pelaburan atau aset. Bitcoin membantu pelabur memperoleh lebih 7000% dan mekanisme untuk mengurangkan separuh membolehkan mereka membuat keuntungan tinggi dengan cepat. Dalam beberapa minggu, separuh seterusnya akan berlaku dan peredaran Bitcoin mungkin berkurangan sehingga 50% dalam tempoh empat tahun.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *